Zondagsrondleiding Glaspaleis

Zondagsrondleiding Glaspaleis

Terug naar UITagenda

Loop mee met onze gratis zondagsrondleiding en ontdek alle geheimen van het Glaspaleis.

Iedere laatste zondag van de maand kun je deelnemen aan een zondagsrondleiding. In januari, februari en maart neemt een professionele rondleider je mee door de bijzondere geschiedenis van het iconische Glaspaleis.

Het Glaspaleis, waarin SCHUNCK is gevestigd, vertelt het verhaal van de regio. De groei van Heerlen, de rijkdom van de mijnen, het verrijzen van moderne gebouwen en het leven van het winkelend publiek van warenhuis Schunck. Ook de sluiting van de mijnen en de 'ondergang' van Heerlen komen aan bod. De gids vertelt leuke wetenswaardigheden en gaat graag het gesprek met je aan.

Praktische info

  • Tijdstip: 12:00 - 13:00 uur
  • Locatie: hal Glaspaleis

Deelname is gratis. Om mee te doen kun je je melden bij de balie in de centrale hal.

Vol = vol, max. 20 deelnemers.