New Candys + The Third Sound

New Candys + The Third Sound

Terug naar UITagenda

Het Italiaanse New Candys is een band die intensief op tour is en de wind nu in de rug heeft. Ze stonden o.a. op Liverpool Psych Fest, Levitation France, Fuzz Club Eindhoven, Desert Stars Festival, Sydney en Melbourne Psych Fests. Daarnaast speelde ze door Europa met The Brian Jonestown Massacre, The Dandy Warhols en The Vaccines.

The Third Sound is het solo project van de IJslandse gitarist Hákon Aðalsteinsson, ook bekend als gitarist van The Brian Jonestown Massacre. Met de goedkeuring van Anton Newcombe (Brian Jonestown Massacre) bracht hij zijn debuut album uit op zijn label + is Anton te horen op verschillend tracks. Het 5de album genaamd "First Light" is recent uitgebracht op Fuzz Club Records en deze wordt goed ontvangen. Vorig jaar speelde ze o.a. in De Pul en Cinetol.