The Maestro & The European Pop Orchestra

The Maestro & The European Pop Orchestra

Terug naar UITagenda

Pop meets classic onder leiding van maestro Guido Dieteren.

Guido Dieteren en The European Pop Orchestra slaan een unieke brug tussen pop en klassiek. Hun concerten zijn een muzikale totaalbeleving vol romantiek, ontroering en passie. Samen met zangeres Wendy Kokkelkoren staan Guido en zijn orkest garant voor één groot feel good muziekspektakel.

The Maestro & The European Pop Orchestra is een eigentijds poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met zangeres en echtgenote Wendy Kokkelkoren, bewijzen Guido en zijn orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan. De pop meets classic muziekstijl staat garant voor een muzikale totaalbeleving vol romantiek, ontroering, passie en energie. Bekende melodieën worden in een nieuw jasje gestoken en aangevuld met vele zelf gecomponeerde werken van Guido.

Over Maestro Guido Dieteren
Guido Dieteren (1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Reeds op jonge leeftijd vestigde hij zijn naam als dirigent, violist en solist. Samen met zijn orkest speelt hij over de hele wereld. Daarnaast werkte Guido tijdens de Symphonica in Rosso-concerten als musical director samen met vele (inter)nationale artiesten zoals Lionel Richie, Andrea Bocelli, Diana Ross, DJ AfroJack, Simply Red, Caro Emerald, Marco Borsato, Doe Maar, Anouk en vele anderen.

Over Wendy Kokkelkoren
Wendy Kokkelkoren (1975) is zangsoliste en sopraan van The Maestro & The European Pop Orchestra. Zij studeerde solozang aan het conservatorium van Maastricht en zingt sindsdien regelmatig in kerkdiensten, concerten en musicals. Naast vele optredens en opnames met The Maestro & The European Pop Orchestra heeft Wendy ook twee solo CD’s uitgebracht: Feelings en Aria’s & More.