Silent Disco XXL 'Spring Break Edition'

Silent Disco XXL 'Spring Break Edition'

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Op zaterdag 25 maart gaan we weer los, in stilte wel te verstaan. We knallen onze Gulpener Grote Zaal open om samen met jullie de officiële start van de zomertijd te vieren. Springbreak is een tijd van los gaan, zomerse beats en beschonken dance moves. De perfecte reden om een beachparty te geven.

Om zeker te weten dat we zo veel mogelijk lentekriebels bij jullie opwekken hebben we een armada aan DJ's ingezet die verspreid over drie kanalen in ieder genre dat te verzinnen valt de beste hitjes zullen draaien. Dus zet je zonnebril maar op, trek je fijnste hawaishirt uit de kast en vergeet je zonnebrand niet, it's spring break baby!

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]