Pip Utton

Pip Utton

Bob Dylan

Terug naar UITagenda

Het is Bob Dylan’s laatste concert en u heeft backstage toegang.

In deze one-man-show laat de Engelse meesteracteur Pip Utton de echte Bob Dylan zien. In een intieme, onthullende laatste overpeinzing vereffent de singer-songwriter oude rekeningen, vertelt hij een paar sterke verhalen en kijkt hij terug op een carrière van meer dan 60 jaar.

Als geen ander is Pip Utton in staat om bijzondere, historische figuren tot leven te wekken op het toneel. Zo zagen we hem als Charlie Chaplin en Alfred Hitchcock. Hij transformeert in fascinerende persoonlijkheden, grijpt je bij de keel en laat je gedurende de voorstelling niet meer los. “...beautifully constructed…”, vond The Stage Edinburgh Fringe Festival ‘18 ★★★★★

Toptoneel
In deze solo zien we de echte Dylan in een show geschreven door John Clancy, die als toneelschrijver meerdere malen is bekroond met de Fringe First-prijs (‘Fatboy’, ‘The Event’). De regie is in handen van David Calvitto, die bekroond is tot Stage Best Actor. Het spel is uitmuntend in handen van Pip Utton, winnaar van de Stage Special Award for Excellence in 2015 en bekroond met een Lifetime Achievement Award door het Turkse Ministerie van Cultuur.