Willie Wartaal

Willie Wartaal

Moederdag

Terug naar UITagenda

De veelzijdige rapper Willie Wartaal duikt het theater in met zijn eerste eigen show Moederdag.

De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt deel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig. Sinds hun doorbraak in 2005 met Watskeburt?! is Willie niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is hij dj, presentator, acteur, songwriter en vader.

Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld, clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt Willie Wartaal het theater in met zijn eerste eigen show Moederdag. Een programma met muziek en met grappige en serieuze verhalen over zijn leven. Zo heeft Willie het ook over zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.