Jon van Eerd

Jon van Eerd

Zo Vader Zo Zoon

Terug naar UITagenda

Een gierend gek familiefeest! Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Harrie Vermeulen is terug. En hoe! In Zo vader zo zoon laat Jon van Eerd zich van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Het verhaal
Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan. Harrie zou Harrie niet zijn als hij daar geen stokje voor zou steken. Hij heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Maar, op die route stuit hij op heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen en andere obstakels. Zeker als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!