Boekpresentatie - Rondom de Wilhelmstraat, Butting en Dem

Boekpresentatie - Rondom de Wilhelmstraat, Butting en Dem

Terug naar UITagenda

Het achtste boek in de reeks Hoensbroekse Monografieën.

De in Hoensbroek bekende schrijver Hein Giesen is opnieuw in de pen geklommen en heeft het achtste boek in de reeks Hoensbroekse Monografieën samengesteld met weer veel foto’s en wetenswaardigheden. Zijn nieuwe boek, 92 pagina’s dik en getiteld 'Rondom Wilhelminastraat, Butting en Dem' geeft de lezer een overzicht van en kijkje op dit nog onbeschreven deel van Hoensbroek.

De uitreiking van het eerste exemplaar vindt plaats op woensdag 22 maart in SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek. De uitreiking wordt opgeluisterd met een optreden van July Vijgen, die een paar passende liedjes uit haar uitgebreide repertoire zal zingen.