Lazy Sunday Afternoon

Lazy Sunday Afternoon

A La Francaise

Terug naar UITagenda

LAZY SUNDAY AFTERNOON @ Nieuwe Nor Café

Je vervelen op een druilerige zondagmiddag? Beetje bankhangen of op visite bij de (schoon)ouders? Hoeft niet. Het is namelijk weer Lazy Sunday Afternoon in het Nieuwe Nor Café!

Tijdens de Lazy Sunday Afternoon staat telkens een muzikaal thema centraal, met achter de draaitafels DJ 45Frank. Eén keer in de maand op een zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, dus op tijd weer thuis voor de warme hap en Studio Sport.

En da’s nog niet alles. Aan dat muzikale thema wordt telkens een kleine popkwis opgehangen, met 10 vragen over de gedraaide muziek. De winnaar van deze mini-popkwis gaat met een kaartje voor een concert in poppodium Nieuwe Nor naar huis. Leuk? Leuk!

Het thema van deze Lazy Sunday Afternoion is ‘A La Francaise' Franstalige muziek van chansons tot YeYe-muziek tot Franse zuchtmeisjes... Neem er een lekker wijntje bij en kom genieten van een Lazy Sunday Afternoon in het Nieuwe Nor Café. Aanvang 14.00 uur, de entree is natuurlijk gratis.

Allez, ça promet d'être une belle après midi, à bientôt!

Het Nieuwe Nor Café is tevens regulier geopend op donderdag t/m zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur.