Eeco Rijken Rapp Quintet

Eeco Rijken Rapp Quintet

Terug naar UITagenda

Jazzclub Zuid-Limburg presenteert:

Eeco Rijken Rapp

Sinds 2007 reist Eeco door heel Europa en de Verenigde Staten als solo-pianist. 10 jaar lang speelde hij voornamelijk klassieke muziek maar toen hij 17 jaar oud was stapte hij over naar jazz en boogie woogie. Inmiddels heeft hij een internationale reputatie opgebouwd. Met zijn trio Boogielicious treedt hij regelmatig op in Duitsland en Zwitserland. In 2014 zag zijn nieuwste band Eeco’s Jazz & Boogie Express het levenslicht. Met deze band speelt Eeco voornamelijk de muziek van grote namen zoals Count Basie, Albert Ammons, Earl Hines, Teddy Wilson en Jelly Roll Morton.

De line up:
Maarten Combrink, trombone
Ben Schroder, drums
Eeco Rijken Rapp, piano
Peter Verhas, klarinet/saxofoon
Edwin Corzilius, bas