25 years Southern Bluesnight

25 years Southern Bluesnight

Jubileumeditie

Terug naar UITagenda

It’s all about the blues. En dat al 25 jaar lang!

Al 25 jaar maakt tijdens de Southern Bluesnight het neusje van de zalm in bluesland zijn opwachting op de podia van PLT. Het festival heeft zich ontwikkeld tot een evenement van grote klasse, waar publiek uit de hele provincie - en verder - voor naar Heerlen afreist.

In de afgelopen decennia passeerden de mooiste namen de revue, van gevestigde artiesten tot jong en opkomend bluestalent uit onze eigen regio. Elke editie was even verrassend. En in elke editie ging het om niet anders dan de blues. De aankomende jubileumeditie is hier geen uitzondering op. In 2023 zullen we 25 jaar Southern Bluesnight uitbundig vieren met een programma om naar uit te kijken.

Speciaal early bird tarief
Houd onze socials en deze website in de gaten voor de eerste bevestigingen, die in december bekend zullen worden gemaakt. Tot die tijd geldt een speciaal early bird tarief.