Nilgün Yerli

Nilgün Yerli

Tinderella

Terug naar UITagenda

Tinderella is melancholiek, ontregelend, poëtisch en ja, hilarisch.

Je bent op zoek naar iemand met wie je verder wilt in het leven. Je bent ‘alleen maar niet eenzaam’. Maar, als je dat lang bent, dan is dat zoeken toch niet zo makkelijk, merkt Nilgün Yerli in Tinderella. De mogelijkheden kunnen verwarrend zijn. En ook hilarisch. En verbazingwekkend!

Tinderella is een voorstelling over deze tijd. Over hoe je iemand zoekt. Over vluchtigheid en over moeilijkheden die we nooit hadden verwacht. Want Nilgün gaat in Tinderella ook zelf op zoek. Onderweg vraagt ze zich af: ben ik niet op de eerste plaats opzoek naar mezelf? Staat het ‘een’ het ‘andere’ in de weg? Als het hart leidt en het verstand begeleidt, gaat het goed. Maar als het verstand te veel begeleidt dan lijdt het hart.