WeeRKLaNK

WeeRKLaNK

Dadodans | Gaia Gonnelli (vanaf 0 jaar)

Terug naar UITagenda

Een eindeloze ontdekkingsreis van geluid!

Hoe ziet geluid eruit? Hoe voelt het? In 2020 presenteerde Dadodans / Gaia Gonnelli op de schrit_tmacher Jeugddag de voorstelling KLaNK over de ontwikkeling van een trilling tot zang voor het jongste publiek. De interactieve installatie WeeRKLaNK is een vervolg hierop voor alle leeftijden.


WeeRKLaNK is een speelse installatie waarvoor unieke geluidsobjecten worden gecreëerd. Twee dansers en een trompettist verplaatsen zich door de ruimte en nodigen het publiek uit om de ruimte en objecten zelf te verkennen en ervaren. Al dansend en bewegend wordt geluid zichtbaar en grijpbaar gemaakt. Voorwerpen die meetrillen op het ritme van de klanken, water dat rimpelt in een grote bak, platen die meebewegen met de muziek… Welkom bij deze eindeloze ontdekkingsreis van geluid, die ook buiten de voorstellingen te bezoeken is.

schrit_tmacher just dance!
Deze voorstelling vindt plaats in het kader van schrit_tmacher Festival. Wilt u meer informatie over dit grensoverschrijdende hedendaagse dansfestival? Neem dan een kijkje op schrittmacherfestival.nl