Diep in zee

Diep in zee

Dagmar Chittka / Rauher Engel / (2-5 jaar)

Terug naar UITagenda

“Ik laat me zakken in het zachte koele water en duik onder in de golven tot ik in een magische onderwaterwereld van de zee beland. Hier is het zo stil en alles vertraagt…Vissen, planten en bizarre onderwaterwezens verschijnen voor mijn ogen, op afstand zie ik ruïnes uit andere tijden. Wat ligt er nog allemaal verborgen in de diepte van de oceaan?”

In Diep in Zee neemt Dagmar Chittka ons jongste danspubliek mee in een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling met dans, vormgeving, muziek en live projectie. Op het podium komt een prentenboek in een bijzondere beeldtaal tot leven. De kinderen beleven de voorstelling echt mee; ze voelen mee en doen ook mee. Diep in Zee prikkelt hen om al hun zintuigen open te stellen om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee.

Over Dagmar Chittka / Rauher Engel
Dagmar Chittka is de drijvende kracht achter Stichting Rauher Engel. Inmiddels maakt zij ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet wordt gesproken. Het werk van Rauher Engel is een grillige mix van beweging, dans, spel en humor. Het gezelschap is een graag geziene gast in binnen en buitenland. “Begeisterung bei den Allerkleinsten”, schreef de Duitse Pers. Ook speelde het gezelschap in China en Hongkong.

schrit_tmacher just dance!
Deze voorstelling vindt plaats in het kader van schrit_tmacher Festival. Wilt u meer informatie over dit grensoverschrijdende hedendaagse dansfestival? Neem dan een kijkje op schrittmacherfestival.nl