Coachingsdag

Coachingsdag

Terug naar UITagenda

Performance-coach Lotte Slangen en muzikant Jerome Lenders coachen jou tijdens de coachingsdag op zondag 12 maart.

De workshop
Tijdens deze workshops krijg je de kans om songs voor te spelen waarbij Lotte Slangen en Jerome Lenders je coachen op het gebied van podiumpresentatie en muzikaal vlak. Werk samen met hen aan de techniek van je instrument of stem, de opbouw van een lied, dynamiek, samenspel, performance, geluidstechniek, samenzang of de aankondigingen tussendoor.

Heb je geen specifiek onderdeel waar je met hen aan wilt werken, dan kan dit ook. Zorg dat je 1 of 2 nummers voorbereid om voor te spelen en neem de tekst/muziek van de song(s) die gaat spelen uitgeprint mee naar de workshop. Samen met Lotte en Jerome ga je vervolgens aan de slag om jouw talenten verder te ontwikkelen.

De coaches
Lotte Slangen is vocalist, performance-coach en songwriter, afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Met haar dreampop act MADOUX staat ze in 2023 op Pinkpop.

Jerome Lenders is afgestudeerd als gitarist aan de Rockacademie in Tilburg. Jerome is actief als gitarist in de band Elle Hollis, waarmee hij Pinkpop 2022 heeft mogen openen. Als basgitarist en toetsenist is hij muzikant bij MADOUX. Daarnaast produceert en mixed Jerome voor diverse artiesten in binnen- en buitenland.