Cie Arcosm

Cie Arcosm

La Poétique de l'instable

Terug naar UITagenda

Een voorstellingen over de verrassingen in het leven.

Volgens Cie. Arcosm zijn de keuzes die wij maken stuk voor stuk kleine stapjes, die ons dwingen vooruit te gaan, onszelf in beweging te brengen? De vraag is: welke stap zet jij? Zet jij de bekende stap? Zoek je het liefst stabiliteit? In je persoonlijk leven, op je reis, voor anderen, voor jezelf? Of durf jij je door het onverwachte te laten verrassen?

Stabiel zijn, kan snel saai en passief worden, vinden de dansers en muzikanten van Cie. Arcosm. In La Poétique de l’instable - vertaald: de poëzie van het instabiele - kiezen zij bewust de weg van de onbalans, die voortkomt uit beweging; een duw of een ongeluk. Samen maken ze zo duidelijk hoe mooi het is om het bekende achter je te laten en voor avontuur te kiezen.

De makers
Concept en regie: Thomas Guerry
Dansers: Aurélien Le Glaunec/Juliana Plancon, Quelen Lamouroux (wisselend) / Félix Rigollot
Muziek: Mathieu Ben Hassen

schrit_tmacher just dance!
Deze voorstelling vindt plaats in het kader van schrit_tmacher Festival. Wilt u meer informatie over dit grensoverschrijdende hedendaagse dansfestival? Neem dan een kijkje op schrittmacherfestival.nl