The Far Side - Formerly Of The Pharcyde

The Far Side - Formerly Of The Pharcyde

Terug naar UITagenda

Maak je klaar voor een avond vol nostalgie en goede vibes! 'The Far Side - Formerly of The Pharcyde' met Imani, Fatlip & Slimkid 3, brengen hun klassieke hits en unieke samenwerking naar Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen op 9 maart 2023. The Pharcyde is een legendarische hiphopgroep uit Los Angeles, Californië, die bekendstaat om hun unieke stijl van snelle raps, humoristische teksten en soepele harmonieën. De groep bracht in 1992 hun debuutalbum Bizarre Ride II the Pharcyde uit, dat vaak beschouwd wordt als een klassieker in de hiphopmuziek.

Imani, Fatlip en Slimkid 3 waren oorspronkelijk leden van The Pharcyde en zijn nu verenigd voor een speciale samenwerking onder de naam 'The Far Side'. Dit concert biedt fans de unieke kans om deze hiphopiconen samen op het podium te zien en te genieten van hun grootste hits uit de jaren 90.

Mis deze kans niet en koop nu je tickets voor dit onvergetelijke concert!