Sneak Peek

Sneak Peek

VIA ZUID

Terug naar UITagenda

In de tweede Sneak Peek van het seizoen kunt u zich opnieuw laten verrassen door de nieuwste generatie podiumtalent van VIA ZUID

In een informele setting ziet u in deze kleinschalige presentaties, work-in-progress of soms volledige voorstellingen, die tot stand komen in samenwerking met VIA ZUID (talentmaker in de podiumkunsten), nieuw talent aan het werk.

De avond start met een introductie waarin de makers een inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk. Na de voorstelling is er ruimte voor een persoonlijke ontmoeting en een gesprek. Bezoekers van eerdere peeks zijn unaniem in hun oordeel: “Zeer inspirerend.” En: “Supernieuwsgierig geworden naar de hele voorstelling.” Welk genre vanavond de revue passeert en welke makers te gast zijn, ziet u circa een maand voor elke Sneak Peek op deze website.