Igors’ Tinkerclub: kunst maken met computers

Igors’ Tinkerclub: kunst maken met computers

Terug naar UITagenda

Heb jij een nieuwsgierige geest? En zin om iets nieuws te proberen? Dan zit jij goed bij Igors’ Tinkerclub!

In deze vierdelige reeks kunnen kinderen samen met Tinkerkoning Igor Dekkers erop los sleutelen, knutselen en experimenteren. Ze leren hoe media en technologie op een creatieve manier ingezet kunnen worden. In deze reeks ontdekken kinderen op een creatieve manier de mogelijkheden van technologie, leren ze wat kunstmatige intelligentie is en ontpoppen zich tot digitale kunstenaars! Tinker mee en ontdek de magie van technologie!

Let op! Er kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen aan deze activiteit. Vol = vol!

Over Igor Dekkers
Igor Dekkers is een creatieve duizendpoot. Met zijn bedrijf Tinkers Guild verzorgt hij creatieve workshops voor kinderen over media, technologie en ontwerp. Met zijn bedrijf Tinkers Guild wil hij kinderen kennis laten maken met de creatieve mogelijkheden van media en technologie. Meer informatie over Tinkers Guild vind je op Tinkers Guild | Media, Technology & Ontwerp.

Praktische informatie
Igors’ Tinkerclub is een vierdelige cursusreeks voor kinderen (8+). De TinkerClub vindt plaats op vier woensdagmiddagen in maart. Let op! De reeksen zijn niet los te bezoeken. Ze sluiten op elkaar aan. Wanneer je je inschrijft voor deze reeks, wordt verwacht dat je bij alle vier de bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Data en tijden van de bijeenkomsten:
1e bijeenkomst: Woensdag 8 maart, 14.00-15.30
2e bijeenkomst: Woensdag 15 maart, 14.00-15.30
3e bijeenkomst: Woensdag 22 maart, 14.00-15.30
4e bijeenkomst: Woensdag 29 maart, 14.00-15.30

Kosten: gratis, wel aanmelden

Locatie: SCHUNCK Glaspaleis

AI-Parade
Deze lezing wordt georganiseerd in het kader van de AI-Parade, een samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en de landelijke openbare bibliotheken.