Het Grote Grand Prix Circus

Het Grote Grand Prix Circus

Terug naar UITagenda

Waarom is Max zo goed?

Na het succes van hun eerste theatervoorstelling over de Formule 1 komt er op veler verzoek een vervolg van Het Grand Prix Circus. Spreekstalmeester is opnieuw Rob Kamphues. In zijn slipstream komt - jonglerend op een circusbal - Tom Coronel langs, die per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden meeneemt.

Rob Kamphues is presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1. Maar, hij is ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur. Hij neemt je mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. Tom Coronel elke avond langs en vertelt onder andere waarom hij zelf de Formule 1 net niet haalde.

Fan van Max!
Anderhalf uur lang vermaken de twee mannen de echte Formule-1-liefhebber met verhalen en anekdotes, tot de avond uit de bocht vliegt. En natuurlijk gaat het over Max. Waarom is Max zo goed? Is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?