OverTour (Andrea Zanoli) - film

OverTour (Andrea Zanoli) - film

Terug naar UITagenda

Een documentaire over de herontdekking van een ouder lichaam

Silvia Gribaudi is een Italiaanse performer en choreografe. Voor haar doorlopende onderzoek naar ongewone en 'onzichtbare' lichamen werkt zij de laatste tien jaar met vrouwen van boven de 60. Ze begeleidt hen om de door de maatschappij opgelegde grenzen te overstijgen. Licht, humoristisch, maar vol gevoel en scherpte volgt deze documentaire de verkenning van een choreografe, die een reis begint naar de herontdekking van een lichaam in voortdurende en oncontroleerbare transformatie.

schrit_tmacher just dance!
Deze film vindt plaats in het kader van schrit_tmacher Festival. Wilt u meer informatie over dit grensoverschrijdende hedendaagse dansfestival? Neem dan een kijkje op schrittmacherfestival.nl