Liegebeesten

Liegebeesten

(vanaf 7 jaar)

Terug naar UITagenda

Een waargebeurd verhaal… Echt waar!

Met Liegebeesten presenteert Theater Sonnevanck een opzwepende, muzikale voorstelling over een dapper kind op zoek naar de waarheid in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Geïnspireerd op het werk van filmmaker Hayao Miyazaki ontvouwt zich voor de ogen van de kinderen een superspannend, waargebeurd (echt waar!!!!) verhaal vol onverwachte wendingen en droomachtige situaties.

Het verhaal gaat over Noa
Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. Hij heeft een zusje en ze is verdwenen. Waar kan ze zijn? Natuurlijk! Er is maar één mogelijkheid: het doucheputje. Altijd geweten dat daar iets mis mee was. Zijn zusje is weggespoeld en hij moet haar redden.

Een leugentje om bestwil?
Samen met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa moedig de magische wereld onder het doucheputje in. Daar blijken wonderlijke wezens te wonen. Maffe figuren die niet te vertrouwen zijn. Die zingen als ze boos zijn en huilen als ze blij zijn. Noa besluit om zelf alleen maar de waarheid te spreken. Dat is de enige manier om de liegende beesten te verslaan en zijn zusje te vinden. Of heb je zo nu en dan een leugentje nodig om je doel te bereiken?

Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.