Damian Wilson & Adam Wakeman

Damian Wilson & Adam Wakeman

Wilson and Wakeman

Terug naar UITagenda

‘Best Act Ever’ op Cropredy festival.

Het Koningskoppel van de hardrock Damian Wilson & Adam Wakeman komt naar Heerlen voor een exclusief concert in onze INGzaal. Dit duo was de meest besproken act op het Britse Cropredy festival en werd daar zelfs verkozen tot Best Act Ever.

Adam Wakeman ken je als keyboardspeler en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Ook werkte hij samen met o.a. Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash en 10CC. Met zijn recente jazzproject Jazz Sabbath scoorde hij wereldwijd hoog in de hitlijsten.

Damian Wilson is een unieke vocalist en songwriter, die op meer dan 70 afzonderlijke albums in het rockgenre is te horen. Zo werkte hij mee aan Threshold en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Ook als soloartiest heeft hij meerdere albums uitgebracht. En, hij speelde de hoofdrol in de UK National tour van Les Misérables.

Uit hun comfortzone
Onder de titel Wilson and Wakeman delen beide heren verhalen en herinneringen uit de uitgebreide tourcarrières. Muzikaal stappen zij uit hun comfortzone door slechts met zang, akoestische gitaar en piano een show te geven die je niet mag missen.