Tommy Gazer + Hence The Bravery

Tommy Gazer + Hence The Bravery

Terug naar UITagenda

Op donderdag presenteren we talent in Heerlen. En dat doen we met trots. Op donderdag 2 maart presenteren we twee toffe Limburgse bands: Tommy Gazer & Hence The Bravery. Komt dat zien!

**Tommy Gazer **is een 4-koppige alternatieve rock-band uit Weert, geïnspireerd door bands als Biffy Clyro, Nothing But Thieves & Catfish and the Bottlemen. Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren! Stil staan zal dan ook zeker geen optie zijn. De band bracht eerder de EP: Until the end of time uit, die onder andere werd opgepakt door verschillende provinciale en nationale radiozenders, waaronder Penguin Radio, IndieXL en L1. Tommy Gazer speelde afgelopen jaar ondere andere al in zalen zoals de Oefenbunker en de Bosuil, maar ook op festivals zoals Festifallz en het Bevrijdingsfestival. Daarnaast speelde de band ook voorprogramma’s en aftershows van onder andere Ten Times A Million en De Staat.

Hence The Bravery is geboren met een voorliefde voor de pittigere muziekstijlen. Door uiteenlopende interesses in muziek binnen de band wordt er een groot scala aan genres vertegenwoordigd. Dit zorgt ervoor dat ze keer op keer een unieke mix van stijlen kunnen laten zien met als gemene deler, melancholische melodiën en stevige riffs. Hencer The Bravery is geïnspireerd door artiesten zoals Green Day,
Metallica, Linkin Park, Biffy Clyro, Nothing But Thieves, Muse, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Deftones, Blink-182, Paramore, noem maar op!