Mouna Laroussi

Mouna Laroussi

Fatima

Terug naar UITagenda

Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan naar die gezellige, goedlachse Fatima.

Na Schijtziek, waarin Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren choreografe, danstheatermaker en performer Mouna Laroussi en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen. Zie hier het resultaat: Fatima!

Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen. Fatima zegt goudeerlijk wat ze van de dingen vindt, maar ze heeft ook oor voor andere meningen. Fatima koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach.