Verse algoritmes generator

Verse algoritmes generator

Terug naar UITagenda

De VERSE ALGORITMES GENERATOR staat in maart in SCHUNCK Glaspaleis Heerlen!

Wij, 21e eeuwse burgers, kunnen niet meer zonder digitale platforms. Bij de overheid, het openbaar vervoer, veiligheidsdiensten, bedrijven en instellingen en bij de consument. Ze zijn overal. Waar ze eerst vooral werden beschouwd als handig, vermakelijk en sociaal komt er steeds meer plaats voor vragen. De algoritmes blijken niet onbevooroordeeld en wat er met onze data gebeurt is voor ons als consument niet te overzien. Maar weet jij eigenlijk wel precies wat een algoritme is en wat het doet? Vind het uit!

Tijdens openingstijden kun je binnenlopen om het te ontdekken, de toegang is vrij.

AI-Parade
Deze lezing wordt georganiseerd in het kader van de AI-Parade, een samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en de landelijke openbare bibliotheken.