Misfit de Musical

Misfit de Musical

(vanaf 9 jaar)

Terug naar UITagenda

De Netflixserie én filmhit live in het theater.

De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit naar Heerlen in een compleet eigen musical! Voor het eerst is het verhaal over het tienermeisje dat als buitenbeentje op haar nieuwe school door de populaire kinderen wordt gepest, live te beleven.

Het verhaal
Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot ‘Misfit’ - buitenbeentje - bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!

Hoe dit afloopt?
Dat zie je in het theater. De cast wordt later bekendgemaakt. Houd daarvoor onze socials en deze website in de gaten.