Krauw Konnekt

Krauw Konnekt

Terug naar UITagenda

Boombap fans opgelet! "Krauw" is 'Parkstads' voor asocialen, uitschot, zij die niet in de maatschappij passen. Konnekt staat voor het netwerk. Vanuit Slenterprise, Fort Buku en Het VerZet vonden vier woordkunstenaars elkaar. Gevormd door een collectief van rappers uit het hele land, waaronder $KEER & BOO$, Dookie, NTAN & SKAV. Onder supervisie van producers Sneadr en PHiN hebben deze rappers gedurende 2021 aan een album gewerkt en hier op ruimhartige wijze de hele Limburgse rapscene bij betrokken, zowel producers als rappers. Het album draagt dezelfde naam als het collectief en de connectie is luid en duidelijk: KRAUW KONNEKT. De Limburgse rappers die zich op dit project verenigd hebben maken Limburgse muziek – punt uit. Op KRAUW KONNEKT is Limburg als arena een vanzelfsprekendheid, geen extraatje. Geen calimero- of minderwaarheidscomplex, nee, Limburg is alles tussen hemel en hel en dat mag de rest van de wereld weten. Dat hun muziek dan ook nog kwalitatief hoogwaardig, divers en fris is, maakt het verhaal natuurlijk des te mooi.