Space Date ft. Oguz, Brecc & NYCΘ

Space Date ft. Oguz, Brecc & NYCΘ

CarNORval

Terug naar UITagenda

Vijf Nieuwe Nor Nachten lang dompelen we tijdens CarNORval poppodium Nieuwe Nor onder in dance-muziek. Helaas komen aan alle goede dingen een eind, zo ook CarNORval '23. Op dinsdag sluiten we het seizoen af, maar niet getreurd, we sluiten af met een knaller!

In november lieten we je kennis maken met Space Date, een gloednieuw collectief hard techno liefhhebers. Met een allereerste, stijf uitverkochte editie zetten ze meteen hun stempel op het Nieuwe Nor Nacht kalenderjaar en belooft 2023 het jaar van Space Date te worden!

Voor deze CarNORval editie nemen ze een line-up mee om je vingers bij af te likken. Wat kun je verwachten? Kneiterharde techno, strakke lichtshows en dansen tot in de vroege uurtjes. Klinkt als een feestje!

Line-Up:
- Oguz
- Brecc
- NYCΘ
- VE/RA
- TheC
- Jsparker

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]