Disco Tropicana

Disco Tropicana

CarNORval

Terug naar UITagenda

Vijf Nieuwe Nor Nachten lang dompelen we tijdens CarNORval poppodium NIEUWE NOR onder in dance-muziek. Zondag 19 februari na de 'Groëete Optóch' is het Disco Tropicana time!

Steek jezelf dus in je meest tropische outfit, want we maken een tripje naar de tropen! Onze Gulpener Grote Zaal wordt omgebouwd tot Disco Tropicana, de meest tropische discobar die je deze koude carnaval gaat tegenkomen. Verwacht de lekkerste tropische house, een tikkeltje carnavaleske samba de Janeiro beats, maar ook de allergezelligste disco-meezingklappers!

Disco Tropicana's carnaval special is een welkome afwisseling na een lange dag boordevol met optochten en carnavalsmuziek. Lekker samen 'loco loco' op de heerlijke tropische carnavalssongs, terwijl we later op de avond ook zeker de handjes in de lucht doen op de wat stevigere groovy house beats. En dat in de allermooiste, allernieuwste zaal van de stad!

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Disco Tropicana. Minimumleeftijd: 18 jaar]