Impulse D&B ft. Grafix & Jon Void

Impulse D&B ft. Grafix & Jon Void

CarNORval

Terug naar UITagenda

Vijf Nieuwe Nor Nachten lang dompelen we tijdens CarNORval poppodium Nieuwe Nor onder in dance-muziek. Op zaterdag 18 februari neemt het Impulse D&B-collectief onze zaal over voor een heel dikke D&B rave. Na een knaller van een seizoen in 2022 met o.a. Black Sun Empire, Kanine, 1991 en Buunshin, starten we dit jaar Impulse D&B op een waardige manier. De crew nodigt niet alleen vrienden uit de provincie uit, maar vliegt vanuit de UK ook Grafix in en laat Jon Void zelfs het 'Kölsche Karnaval' verruilen voor een avond Carnaval vieren, Winkbülle style!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de scene en bekend als de helft van het voormalige Hospital Records-duo Fred V & Grafix, is Grafix sinds een aantal jaar het solo-pad ingeslagen. Met een industriële, rauwere & duisterdere sound waarbij zijn melodische en emotionele soundscapes nogsteeds de rode draad zijn. Inspiratie haalt hij voornamelijk uit genres zoals techno, electronica en indie dance. Met meerdere albums op zijn naam, maar ook in de samenwerking met namen zoals Metrik, Sub Focus, Dimension, Culture Shock, Friction en Wilkinson is de status van Grafix aan de top van drum & bass meer dan bevestigd in de loop der jaren.

Line-up:
- Grafix
- Jon Void
- Orthrus
- Havey
- Second Mission
- Lahoax

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]