Thjum Arts

Thjum Arts

Tijdloos Genot

Terug naar UITagenda

What you see is what you get! Bij Thjum Arts is dit een authentieke gast met doordachte humor.

Thjum Arts won in 2021 de Jury- en de Publieksprijs bij Cameretten! Daarvoor had hij ook al de Jury- en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret festival binnengesleept en werd hij finalist bij het Leids Cabaret Festival. “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven”, roemde de jury.

Nu komt Thjum met zijn eerste voorstelling Tijdloos Genot naar onze Donderdag Cabaretdag. “Thjum speelt in Tijdloos Genot een antiheld en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance.” Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn… Ook recensies zijn positief: “Slow-cabaret… zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook”, vindt NRC. En Jacques d’Ancona: “Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore.” Kortom: de belofte is groot!