Pippi Powerrrrr

Pippi Powerrrrr

Het Laagland (8-108 jaar)

Terug naar UITagenda

Energiek theater voor jongens en meiden van 8 tot 108.

Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen gaan zij op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr.

We leven in een spannende tijd, waarin veel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt vraagt. Deze tijd vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices op het toneel gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan.

Trouw zijn aan jezelf
Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Met moedige eigenzinnigerds, zoals Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles, Stromae en Greta Thunberg én al die krachtige rolmodellen die in 2023 van zich gaan laten horen, als inspiratiebron.

Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Makers
Concept en regie: Inez Derksen
Spel, zang en dans: Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata & Eva van der Post