philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland

Vastelaovendconcert

Terug naar UITagenda

‘Een sprankelende aperitief voor de vastelaovend’

Dirigent: Matty Cilissen

Lach, sjoenkel en zing mit tijdens deze 6 x 11 + 3e editie van de Vastelaovendklassieker van philharmonie zuidnederland. Zeker in een tijd waarin de ‘live-ontmoeting’ belangrijker is dan ooit.

De overeenkomst tussen de Maas en de Vastelaovend? Beide verbinden Limburg van noord tot zuid! Daarom volgen we de stroom van het water tijdens de Vastelaovendconcerten. Maar zo rustig als de Maas kabbelt en stroomt, zo kolkt het bloed tijdens dit Vastelaovendconcert als opmaat voor de Vastelaovend.

Het juiste carnavalspeil
Met een mix van klassieke muziek, leedjes en de nudige flauwekul staat het orkest – bijgestaan door een keur aan artiesten! – garant voor het juiste carnavalspeil. En dat onder leiding van Toneelgroep Maastricht. Dat wordt gegarandeerd, zoals De Limburger het schreef, ‘een sprankelend aperitief voor de vastelaovend’.

Uitvoering
Dirigent Matty Cilissen
Artiesten o.a. Fenna Ograjensek, Bart Storcken en Geralt van Gemert
Regie Zorba Huisman

In coproductie met Toneelgroep Maastricht