LUDIQUE!

LUDIQUE!

Levenslong

Terug naar UITagenda

LUDIQUE! laat de kracht van muziek en liefde weerklinken aan de hand van het oeuvre van Robert Long.

LUDIQUE! bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers. In LEVENSLONG laat het androgyne duo aan de hand van de muziek van Robert Long een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. In samenwerking met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Long, kregen zij voor deze show exclusief toegang tot de schatkamer met het volledige en rijke oeuvre van hun 15 jaar geleden overleden idool.

LUDIQUE! staat bekend om zijn unieke, eigentijdse manier van theater maken. In LEVENSLONG verbindt het duo persoonlijke anekdotes en hun eigen verhaal met de muziek en tijdloze teksten van Robert Long. Deze bijzondere mix komt samen in een internationale voorstelling, die maar even in ons land te zien zal zijn voordat hij langs de internationale theaters gaat toeren. In de show zullen ook de Duitstalige nummers van Long - voor het eerst in de Nederlandse theaters - te horen zijn.

Puur en persoonlijk
LUDIQUE! weet in zijn muziektheatervoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien. Recentelijk won het duo nog de Gouden Arti-Shock 2020, de publieksprijs van het IsalaTheater in Capella aan de IJssel voor hun muziektheatervoorstelling APROPOS. In deze intieme voorstelling laat LUDIQUE! de kracht van muziek en liefde in alle talen weerklinken. Puur en Persoonlijk. Met LEVENSLONG vervolgt LUDIQUE! deze weg. Net zoals in al hun vorige producties zal in LEVENSLONG zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen, in al zijn facetten.