Hard in Heerlen: Doodseskader

Hard in Heerlen: Doodseskader

Terug naar UITagenda

Doodseskader brengt een verse selectie aan sonische terreur. Tim de Gieter (Amenra) en Sigfried Burroughs (Kapitan Korakov) komen na 16 jaar aan vriendschap samen om de meest barbaarse geluiden te produceren. Naadloos combineren ze sludge, metal met elementen uit grunge en hiphop. Met een sound die zich in dezelfde muzikale regionen begeeft als Death Grips, Code Orange en Ghostemane. Met hun nieuwste release 'Year One' brengen ze deze sound naar een nieuw niveau!

Doodseskader is de eerste show in het spiksplinternieuwe 'Hard in Heerlen' concept, waarbij Poppodium Nieuwe Nor maandelijks de meest innovatieve talenten maar ook grote namen in de harde muziek te presenteren.

Promotie van Hard in Heerlen wordt gerealiseerd in samenwerking met Headbangers Parade en the Rock Online.