Personal Trainer

Personal Trainer

Terug naar UITagenda

Één van de meest uitzonderlijke en energieke Nederlandse bands van het moment. Dit collectief, met Willem Smit aan het hoofd, heeft ons al een tijdje mogen boeien met hun diverse, uiteenlopende sound, wisselende bandleden en levendige live shows.

De band bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kunt kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Global Charming en meer. De eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam in 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Into The Great Wide Open, London Calling en Best Kept Secret. Na het releasen van hun debuut-EP Gazebo, ook op Holm Front in 2021, kondigde de band hun eerste full-length LP 'Big Love Blanket' aan. Opgenomen en geproduceerd in verschillende studiosessies met Casper van de Lans, brengt het album een fris popgeluid ten gehore met spannende producties, die op het podium perfect tot uiting komen.