Fabian Franciscus

Fabian Franciscus

Lekker gezellig!

Terug naar UITagenda

Na twee zeer goed ontvangen shows is het nu tijd voor Fabians derde.

Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian Franciscus het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!!

Sowieso kun je achteraf maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. Dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!"

Netflix en NPO3
Fabians show Vlafeest staat inmiddels op Netflix en was ook te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen en Radio 2. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.