Mosa Trio

Mosa Trio

Begeistert

Terug naar UITagenda

Heerlijk zwelgen in smart, folklore en geestdrift

Beethoven / Pianotrio opus 70 nr. 1 ‘ Geister’
Mosaic / Miniatures
Dvorak / Pianotrio nr. 1 opus 21

“Het Mosa Trio speelt meeslepend, fantasierijk en levendig.” Een compliment is altijd mooi, maar als Mark Steinberg van het wereldberoemde Brentano Kwartet zoiets over je zegt, mag je heel trots zijn.

Het Mosa Piano Trio zette haar eerste stappen op het concertpodium in Heerlen en studeerde vervolgens aan prestigieuze instituten in Wenen en Parijs. Met tal van internationale prijzen op zak, neemt de carrière van dit drietal een steeds grotere vlucht. Ze schitterden op grote podia tot in China en Australië.

Hun programma Begeistert! is een combinatie van Beethovens griezelig meeslepende Geistertrio, vier spannende miniaturen uit de Lage Landen van hun prijswinnende project Mosaic, en Dvoráks rijke Boheemse klankwereld: heerlijk zwelgen in smart, folklore en geestdrift.