Medammecour on Tour

Medammecour on Tour

Vasteloavendsrevue

Terug naar UITagenda

Dé Vasteloavendsrevue van Limburg

Al jaren op rij is de Medammecour in één oogwenk uitverkocht. Hoe kan het ook anders? In de Medammecour mag en kan alles! Verrassend en grappig. Snel en onvoorspelbaar. Actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk.

Ook in 2022 touren, Ronnie, Sjonnie Netteke en het Medammecour-orkest met tal van artiesten uit de hele provincie langs de Limburgse theaters om de klein(e) kunst van carnaval te presenteren. De Medammecour is er wederom in geslaagd een top bezetting op de bühne te brengen. Zo zal dit jaar ook het Trio Ôngeplök het publiek op een bijzondere maar vooral hilarische wijze verrassen.

Schalkse knipoog
Mis deze bijzondere opmaat naar de Vasteloavend niet en onderga het theatrale van de Limburgse levensstijl. Een heerlijke Carnavalsrevue met een schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan.

De Medammecour-tour in 2021
De Medammecour is dit seizoen te zien in Kerkrade, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht en Weert.

Met: Joost Meijs (Ronnie), Marc Hermans (Sjonnie) en Resi Coumans (Netteke)
Regie: Rudi Videc

In samenwerking met L1