OLDENHERMANNS

OLDENHERMANNS

FCKD

Terug naar UITagenda

Een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment!

FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken. Cabaret waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons te wachten staat. Trek dus je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…

Het is 2040 en in Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas bleek de coronacrisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS in FCKD! de strijd aan met global warming. Intussen proberen de twee er een awesome tijd van te maken.

Hoe verlaat jullie publiek eigenlijk de zaal na het zien van FCKD!?
Anna (lachend): “Verslagen en hopeloos!”
Lize: “Haha nee hoor, opgelucht, ontroerd vol goede moed en met een grote smile.”

In de pers
“… verrassend en vermakelijk.” - de Volkskrant ★★★★
“Duo OLDENHERMANNS blinkt uit in simpel geruzie.” NRC ★★★