Kakauw: The writing circle

Kakauw: The writing circle

meditatie en cacao

Terug naar UITagenda

Graag willen we jullie meenemen in de wereld van zelfontwikkeling en heling. Iets waar wij van kaKAUW continue mee bezig zijn. (ook als we er niet mee bezig zijn:) Deze ervaringen willen we eigenlijk al vanaf day one met jullie delen, maar omdat er zoveel wildgroei is van coaches en facilitators, hebben we de tijd genomen om mensen te zoeken waarvan wij denken dat ze dit werk met een zuivere intentie aanbieden. Nu is het zo ver! Vanaf 2023 gaat kaKAUW elke maand ceremonies en workshops aanbieden. Needless to say zijn we super excited voor deze ontwikkeling van kaKAUW en hopen dat jullie dit avontuur met ons aangaan! ⁣⁣

We trappen januari af met een drieluik aan prachtige activiteiten. Al deze activiteiten zijn erop gericht om het nieuwe jaar met nieuwe, positieve energie te starten, te reflecteren op 2022, aan te komen in het nu en nieuwe intenties te zetten voor het komend jaar. ⁣⁣Wil je meedoen met een van de activiteiten? Stuur ons via Facebook of Instagram een DM! We kiezen ervoor om de groepen klein te houden, dus think fast en meld je aan.⁣

Sessie 3:

The writing circle met Evy Bronnenberg⁣
Meditatie, schrijfoefeningen, cacao en groupcircle.⁣
31 januari
⁣maximaal 10 deelnemers
⁣investering: €55,00⁣