Wereldkankerdag

Wereldkankerdag

Terug naar UITagenda

Toon Hermans Huis Parkstad biedt in het kader van Wereldkankerdag 2023 extra activiteiten en een optreden van Paul van Loo.

Ook dit jaar besteedt Toon Hermans Huis Parkstad uitgebreid aandacht aan Wereldkankerdag op 4 februari. De dag waarop we stilstaan bij de impact van kanker, de ziekte waar 1 op 3 mensen vroeg of laat in hun leven mee te maken krijgen. Kanker zet je wereld op z’n kop, tijdens de behandeling, maar ook daarna ervaren vele mensen nog klachten. In de aanloop naar Wereldkankerdag 2023 kunt u in het Toon Hermans Huis kennismaken met bijzondere activiteiten of lezingen.

Een week vol extra activiteiten
Voor de week van maandag 30 januari t/m vrijdag 3 februari is er een mooi programma samengesteld met activiteiten en lezingen, waarbij aandacht wordt besteed aan verzorging, ontspanning, creativiteit en verdieping.

Heren kunnen terecht bij barbier Joppe Snijders voor een frisse knipbeurt op maandag 30 januari. Woensdag 1 februari gaat musicus Toine Sporken dieper in op de kracht van muziek. Mieke Winants geeft op donderdag 2 februari een workshop over intimiteit en kanker. Of u kunt aansluiten bij de creatieve workshop van Betsie Debie op vrijdag 3 februari.

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op: www.toonhermanshuisparkstad.nl
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel noodzakelijk en kan telefonisch via 045-5427788 of door een mail te sturen naar info@toonhermanshuisparkstad.nl

Huiskamerconcert Paul van Loo op zaterdag 4 februari
Paul van Loo, bekend als zanger van de Black Stars en theaterprogramma’s sluit deze speciale week voor Wereldkankerdag af op zaterdag 4 februari. Dat doet hij met een sfeervol huiskamerconcert in onze Ridderzaal. Daarbij zingt hij prachtige luisterliedjes.
Het concert begint om 14:00 uur (ontvangst vanaf 13:30 uur) en is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via info@toonhermanshuisparkstad.nl

Potjes Geluk
Onze vrijwilligers zijn zaterdag 4 februari aanwezig bij Jan Linders Heerlen Centrum – Nobelstraat -om Potjes Geluk te verkopen. Deze zijn ook verkrijgbaar in het Toon Hermans Huis of via onze webshop: www.toonhermanshuisparkstad.nl/shop