Uitgespeeld

Uitgespeeld

Joost x Roedie (8 - 16 jaar)

Terug naar UITagenda

Een familievoorstelling van de populaire YouTubers Joost en Roedie

In de spannende familievoorstelling Uitgespeeld strijden de vrienden en YouTubers Joost en Roedie samen tegen het grootste kwaad dat het internet ooit gekend heeft.

Joost en Roedie beloven een spectaculaire avond. Zonder medeweten van Roedie heeft Joost namelijk een afspraak gemaakt met een zakenman. De afspraak is niet wat het lijkt en de vrienden raken verwikkeld in een groter plot. Hierdoor komen Joost en Roedie voor de grootste uitdaging te staan van hun leven. Is de vriendschap sterk genoeg om dit avontuur te overwinnen? Of zijn de twee na deze avond uitgespeeld?

Joost en Roedie
Joost Bouhof (23) is de game-expert voor o.m. het NOS Journaal. Vooral is hij bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, goed voor 561.000 abonnees. Rudi Wijnen (25) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim 460.000 volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het programma Legends of Gaming.