Luca & Uncle Rudi

Luca & Uncle Rudi

Bluesmatinee

Terug naar UITagenda

Zondag 29 januari het allerlaatste concert in Muziekcafé de Tapperij onder de hoede van Fridi en Raymond Hakke en hun team. Na al die jaren bekend te staan als hét blues en rockcafé van Heerlen moet dat natuurlijk niet zo maar een concert worden. Zij mogen jullie de allereerste band presenteren van de pas 13 jarige uitermate talentvolle Luca Holkenborg. Hij weet sinds kort een topband om hem heen die samen met dit enorme talent geschiedenis gaat schrijven onder de naam Luca & Uncle Rudi. Een absolute primeur. Verheug je op een matinee met veel ruimte voor soleren. Luca heeft een voorkeur voor de allergrootsten der bluesrock te weten Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix. Twee van zijn grote helden. Dan heb je een beeld welke kant het op gaat. Maar ook voor ons is dit een hele grote verrassing. Alleen al hem als 13 jarige zo te zien spelen is waard er bij te zijn. We hopen jullie massaal te zien om nog één keer het glas te heffen op team Tapperij.

De bezetting is als volgt:
Luca Holkenborg (13) : gitaar
Saartje Doumen (37): zang
Dries van der Werf (57) : bas
Harry van Doorn (50) : toetsen
Dominique Christens (58) : drums

Laat je verrassen. Natuurlijk is ook dit afscheidsconcert gratis toegankelijk. Hoe mooi is dat?