Spark The Classical Band

Spark The Classical Band

Bach, Berio, Beatles

Terug naar UITagenda

Virtuoos, sensationeel en spraakmakend

Vijf zeer klassiek geschoolde muzikanten met een rockband-look en een oneindig scala aan instrumenten onder de naam van Spark The Classical Band.

Deze jonge Duitse topformatie is een van de snelst rijzende sterbands op internationaal vlak en is inmiddels een fenomeen in eigen land: virtuoos, sensationeel en spraakmakend. Met een enorme keuze aan geluiden slaan muzikanten bruggen tussen verschillende muziekstijlen en creëren ze bijzondere interacties. Een spannende ervaring die je een keer moet meemaken. Dit avontuurlijke kwintet is in korte tijd geëvolueerd van een verrassend fris kamermuziekensemble tot een van de meest veelbelovende Duitse muzikale exportproducten. Waar ze ook spelen, deze muzikale pioniers houden publiek en critici scherp.

Met een gezonde combinatie van provocatie en tomeloze energie verovert Spark verschillende bekende podia in Europa.

Het Nationaal Theaterweekend: theater is dichterbij dan je denkt!
Iedereen is tijdens het Nationale Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Wat er op het programma staat? Dat hebben we hier allemaal voor u op een rijtje gezet. Alle genres van jeugdtheater tot toneel, van dans tot klassiek en popmuziek, komen aan bod. Het Nationaal Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016 en was direct een succes. Het doel van dit landelijke evenement is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor jong en oud, vaste of nieuwe bezoeker! De ingrediënten zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10,- en daarnaast zijn er ook nog rondleidingen in Theater Kerkrade. Daarmee is dit jaarlijkse theaterevenement een unieke belevenis voor iedereen.