Led Zeppelin by Physical Graffiti

Led Zeppelin by Physical Graffiti

The Song Remains The Same

Terug naar UITagenda

De Nederlandse reïncarnatie van Led Zeppelin, Physical Graffiti, brengt in het nieuwe jaar de klassiekers van de concertfilm 'The Song Remains the Same' ten gehore. In deze film namen de pioniers van de hard-rock, Led Zeppelin, van wie de combinatie van blues en rock hen een plaats bezorgd hebben in het pantheon van de muziekwereld, ons in 1976 mee op een reis van muziek en verbeelding.

Stairway To Heaven, Rock ’n Roll, Heartbreaker, Since I’ve been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed and Confused en Black Dog. Ze werden allemaal gespeeld tijdens het legendarische Led Zeppelin-concert in Madison Square Garden uit 1973. Physical Graffiti speelt ze allemaal, én meer... zoals de heerlijke ‘deep tracks’, de kroonjeweeltjes die de film niet hebben gehaald: Immigrant Song, No Quarter, Moby Dick, Nobody’s Fault But Mine en, natuurlijk... Kashmir. Een concert van een dikke 2 uur, met super lichtshow en gave visuals. Led Zeppelin anno 2023. It’s been a long time since we Rock and Rolled!