BartjeS Taart

BartjeS Taart

met Emil Szarkowicz

Terug naar UITagenda

BartjeS bakt door

Na de reeks appeltaartmatinee’s in Kerkrade komt er nu een vervolg in Heerlen. Bart bakt lekker door. Op 27 januari met Poolse appels, want Emil Szarkowicz is zijn gast. Kom en geniet van een persoonlijk, grappig, bijzonder concert in een intieme setting, met aan het einde een heerlijk stukje appeltaart. 

Het Nationaal Theaterweekend: theater is dichterbij dan je denkt!
Iedereen is tijdens het Nationale Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Wat er op het programma staat? Dat hebben we hier allemaal voor u op een rijtje gezet. Alle genres van jeugdtheater tot toneel, van dans tot klassiek en popmuziek, komen aan bod. Het Nationaal Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016 en was direct een succes. Het doel van dit landelijke evenement is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor jong en oud, vaste of nieuwe bezoeker! De ingrediënten zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10,- en daarnaast zijn er ook nog rondleidingen in Theater Kerkrade. Daarmee is dit jaarlijkse theaterevenement een unieke belevenis voor iedereen.