PeuterKleuterOchtend WI WA WIT

PeuterKleuterOchtend WI WA WIT

Dagmar Chittka / Rauher Engel (vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een zintuiglijke dansvoorstelling over de winter en al zijn verschillende kanten.

Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Even zie je geen hand meer voor ogen. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit. Alles is WIT en helemaal stil... WIE of WAT ligt verborgen onder die witte deken? Kijk, voel en luister mee: we laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs, bibberen van de kou en krijgen het warm in ons holletje.

In de zintuiglijke dansvoorstelling WI WA WIT neemt Dagmar Chittka de kinderen door middel van dans, spel, livemuziek en vormgeving mee op een ontdekkingsreis. Zij verleidt de kinderen om samen te kijken, te luisteren en mee te voelen. Iedere voorstelling eindigt met een nagesprek en vóór ze naar huis gaan leren de kinderen nog een dans.

Over Dagmar Chittka / Rauher Engel
Dagmar Chittka is de drijvende kracht achter Stichting Rauher Engel. Zij maakt ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet wordt gesproken. Het werk van Rauher Engel is een grillige mix van beweging, dans, spel en humor. Het gezelschap is een graag geziene gast in binnen- en buitenland: “Begeisterung bei den Allerkleinsten”, schreef de Duitse Pers over WI WA WIT.

Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.