Theatercollege Evi Hanssen

Theatercollege Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink

Terug naar UITagenda

In Sinds ik niet meer drink geeft de Vlaamse Evi Hanssen een humoristische kijk op de invloed van alcohol.

Dit theatercollege is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Sterker nog, je mag je drankje meenemen de zaal in.

Zelf is Evi is gestopt met drinken. Haar ervaringen beschrijft zij openhartig in het boek Sinds ik niet meer drink, waarvan al meer dan 20.000 exemplaren verkocht zijn. Met de nodige dosis humor zoekt zij in dit theatercollege uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. “Sinds ik niet meer drink”, zegt Evi: “zie ik er beter uit dan ooit, ervaar ik soberschaamte, promoot ik toch nog alcohol, tel ik andermans glazen, kan ik beter dansen en is slecht nieuws echt slecht nieuws.”

Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?